YOGA, MEDİTASYON VE NEFES TEKNİKLERİ ÇALIŞTILAR 27.05.2021

8. sınıf öğrencilerimizle Yoga, Meditasyon ve Nefes etkinliği gerçekleştirdik. Etkinlikte hem girecekleri LGS’de yaşayacakları sınav kaygısını yönetmek hem de her an günlük yaşamlarında karşılaşacakları zorlayıcı durumların yaratacağı stres ve endişeleri kontrol etmek için kullanabilecekleri bazı yöntemler deneyimlediler. Eğitmen Damla Demirbağ liderliğinde stresli anlarda sakin kalabilmek, doğru düşünebilmek, yoğun duyguları kontrol etmek için pek çok farklı yöntemi birlikte çalıştılar. Öğrencilerimizin okulumuzun bahçesinde birlikte olup, kendilerini iyi hissettikleri bir anı paylaşmaktan keyif aldıklarını umuyoruz. Sınava girecek tüm 8. sınıf öğrencilerimizin, streslerini yönetebilecekleri, emeklerinin karşılığını alacakları, başarılı bir sınav geçirmelerini diliyoruz.