Işıkkent Eğitim Kampüsü, profesyonel eğitimcilerden oluşan deneyimli ekibinin ve işbirliğini, sürekli gelişimi destekleyen öğrenme ortamının bir parçası olmaya aday eğitimcilerin başvurularını tüm yıl boyunca her branşta ve her seviyede kabul eder.

Başvurulardan sadece okulumuzun kriterlerine uygun olanlar iki yıl süre ile veri bankamızda saklanır. Kadro ihtiyacı doğduğunda başvurular değerlendirilir ve ön eleme esaslarına göre adaylar mülakata çağrılır. Okulumuz, iş başvurusunda bulunan adayların şahsi izni olmadan kişilik, kimlik bilgileri ve çalışma anlayışları hakkında bir önceki kurumdan referans alma ve bilgi toplama girişiminde bulunmaz. Tüm başvurular gizlilik esasına göre işlem görür ve tamamlanır.

Özgeçmiş bilgilerinizin veri bankamızda bulunmasını isterseniz hr@isikkent.k12.tr. adresine özgeçmişinizi gönderebilirsiniz.

Okulumuza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.