Bir okul gününde öğrenme ortamlarımızı deneyimlemek için kampüsümüze bekliyoruz.
* Randevu almak için formumuzu doldurun.
Eğitim anlayışımızı ve öğrencilere sunduğumuz imkanları keşfedin!
k-12 seviyesinde üç IB programını birden uygulayan ülkemizin 8 okulundan biriyiz!

Işıkkent Eğitim Kampüsü olarak aynı anda birden fazla amaca hizmet edebilen, işlevsel kullanım alanlarında gerçekleşen eğitimin daha başarılı sonuçlar verdiğine inanıyoruz.

Bu amaca uygun olarak tasarladığımız Kampüsümüz, eğitim programını zenginleştiren, okul öncesi eğitimden üniversiteye dek bütünsel gelişimi destekleyen, geniş ve aydınlık sınıflara sahip mükemmel bir eğitim kompleksidir.

Eğitim çağında çocuğu olan tüm ebeveynleri ve eğitimcilerimizi, kampüsümüzün imkanlarını yakından tanımaya ve 21 yy. eğitim yaklaşımlarını gözlemlemeye bekliyoruz.

Işıkkent Tanıtım Filmi