Biz Işıkkentliyiz

Mezunlarımızın ve Işıkkent’ten yolu geçen öğrencilerimizin birbirleriyle, mevcut öğrencilerle ve Işıkkent Eğitim Kampüsü ile olan bağlarını güçlendirmek, dayanışmayı arttırmak ve iletişimi geliştirmek üzere uzun yıllardır yürütülen çalışmalar sonucunda, Çimentaş Eğitim ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu kararıyla “Işıkkent Eğitim Kampüsü Yetişenler Topluluğu” kurulmuştur. Topluluğun kuruluş amacı Işıkkent Eğitim Kampüsünde yetişen öğrencilerin bir çatı altında toplanmasını sağlamak, vizyon ve misyonunda ifadesi bulunan alanlarla ilgili çalışmalar yürüterek kurumun gelişimine ve ihtiyaç duyulan alanlara katkı koymaktır.

Topluluğun üyesi olmak, okulumuzda ve okul dışında topluluk üyelerinin katılımı ile düzenlenecek etkinliklerden haberdar olmak, sizlerin bilgilerini güncel şekliyle tutabilmek için oluşturulan formu doldurmanızı rica ederiz.

Sorularınız için Yönetim Asistanı ve Topluluk Ofisi çalışmalarından sorumlu Nihan Köymen ile irtibat kurabilirsiniz.

E-Posta: [email protected]

Tel: 0232 462 71 00 (102)