YILBAŞI ÇEKİLİŞİ İLE 1020 FİDANA ULAŞTILAR 30.12.2019

Ortaokul Öğrenci Birliğinin aralık ayı başında, Ege Orman Vakfı iş birliği ile Torbalı-Yoğurtçular alanında ‘Işıkkent Korusunu’ kurmak için başlattığı ‘Her Fidan Bir Nefes’ Yılbaşı Çekilişi Hizmet ve Eylem projesi 30 Aralık Pazartesi günü tamamlandı. 500 fidan için kolları sıvayan Öğrenci Birliğimiz projenin sonunda toplam 1020 fidana ulaştı. Her biletinin fidana dönüştüğü Yılbaşı Çekilişi Hizmet ve Eylem Projemiz için ana okuldan liseye öğrenci ve öğretmenlerimizin, velilerimizin ve okulumuzun çalıştığı kurum ve kuruluşların gerek fidan bağışı yerine geçen çekiliş biletlerini alarak gerekse çekilişe hediye sponsoru olarak destek vermeleriyle gerçekleşti. Projeye katkı veren herkese gönülden teşekkür ederiz.