VİYANA’DAN ÖDÜLLE DÖNDÜLER 14.03.2019

Işıkkent’li genç girişimcilerimiz bu yıl kurmuş oldukları Q Industries (Q Chocolate bar) şirketiyle Avusturya’nın başkenti Viyana’da yapılan Junior Achievment Avusturya Ticaret Fuarı’nda 45 şirket içerisinden En İyi Satış ve Pazarlama ödülünü alarak Avrupa’nın en iyisi oldular. Dünyanın en eski, kâr amacı gütmeyen en büyük eğitim organizasyonu Junior Achievement Worldwide ilk olarak 1919 yılında Amerika’da faaliyetlerine başlamış ve günümüze kadar toplam 118 ülkede yaklaşık 7.500.000 katılımcısıyla etkin hale gelmiştir. Programın amacı öğrencilerin, girişimciliğin önemini kavramaları, bir iş planı geliştirmeleri ve kendi ürettikleri ürünleri bulundukları çevrede ve yurtdışında tanıtıp, satmalarıdır. Junior Achievement’ın kuruluşunun 100. yılında almış olduğumuz bu ödül hepimizi gururlandırdı.