UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR 24.03.2021

Anaokulundan beri öğrencimiz olan, 13 yaşında yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle yurtdışında tedavisi gören, 1,5 yıllık tedavi sonrasında 15 yaşında yeniden aramıza dönen ve kaldığı yerden eğitimine azimle devam eden Ceylin Kubalı, bugün 10. sınıfta. Hastalığı esnasında gerekli imkanlar ülkemizde olmadığı için tedavisinin yurt dışında yapılması gereken Ceylin, tedavi gördüğü hastanedeki gönüllülerin kendisine çok yardım ettiğini ve umut olduğunu belirtiyor ve bugün o da kanserle mücadele eden dar gelirli ailelerin çocukları için çalışıyor. “Kanser zor bir süreç bu yüzden aynı süreçten geçmiş biri olarak benim de başkalarına bir katkım olsun istiyorum. Hepimizin bildiği gibi, bir umut yeter.” diyen Ceylin, elleriyle kanser tedavisi gören çocuklar için el işi ürünler hazırlıyor. Ürünlerin satışından elde ettiği geliri de İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneğine bağışlıyor. Azmi, mücadeleci ruhu, kocaman yüreği ile Ceylin herkese örnek olurken, bizleri de gururlandırıyor.