TÜRKİYE’NİN FARKLI İL VE OKULLARINDAN EĞİTİMCİLER IŞIKKENTTE BULUŞUYOR 31.10.2019

Eğitim dünyasındaki uluslararası gelişmeleri takip etmek isteyen eğitimciler 2-3 Kasım tarihlerinde 11. Erken Çocukluk ve İlk Yıllar Konferansı’nda buluşuyor. “Öğreten Ortamlar: Duvarların Gizli Dili” konulu konferansta Avustralyalı eğitim bilimci Fiona Zinn değişen öğrenen profili ve farklılaşan öğrenme ortamlarına dair uluslararası deneyim ve birikimlerini eğitimcilerle paylaşıyor. Işıkkent Eğitim Kampüsü olarak bizler çocuklarımızı geleceğin ihtiyaçlarına göre en iyi şekilde hazırlamak için eğitimcilerle iş birliği yapmayı her zaman önemsiyoruz. Bu amaçla dünya çapında isimleri her yıl konferansımızda ağırlıyor, eğitimcilerin uluslararası gelişmeleri yakından takip etmelerine fırsat yaratıyoruz. Bu yıl 2-3 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan 11. Erken Çocukluk ve İlk Yıllar Konferansımızda yine farklı illerden ve okullardan yüzlerce eğitimciyi ağırlayacağız.