TÜRK BEYİN TAKIMI SEÇMELERİNE KATILACAKLAR 06.12.2019

Türk Beyin Takımı, 1992 yılından bu yana her yıl düzenlenmekte olan Dünya Zekâ Oyunları Şampiyonası’nda ülkemizi başarıyla temsil eden ekiptir. Her yıl ülke çapında yapılan seçmelerle yeniden belirlenen Türk Beyin Takımı, bugüne kadar bireysel ikincilik, üçüncülük ve takım olarak da üçüncülük, beşincilik gibi dünya derecelerine imza atmıştır. 4 Aralık Çarşamba günü okulumuzda gerçekleştirilen eleme sınavında ilk 15’e giren öğrencilerimiz Can Acar, Melodi İnceboz, Hüseyin Erhan Göktanır, Selin Şahin, Riccardo Corsini, Ceyda Çelebi, Recai Aykut Aksu, Alper Yıldırım, Hüseyin Ender Okur, Gülce Günhan, Berk Erkek, Altar Gür, İdil İra, Mete Tekin ve Yiğit Emre Aslan 3-9 Şubat tarihleri arasında il eleme sınavına girecekler. Öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.