TUFAN ÇAPAR İLE KEYİFLİ SOHBET 21.09.2020

8. sınıflarımız hafta içi derslerde “Yezuk’un Çocukları” ve “Karanlığın Yolu” kitaplarının yazarı, aynı zamanda da okulumuzun Lise Müdürü Tufan Çapar’la keyifli ve öğretici bir söyleşi gerçekleştirdiler. Kitaptan yola çıkarak erdem, özgürlük ve zaman kavramları üzerine konuştular. Tufan Bey; öğrencilerimize, kişilerin farklı yönlerini geliştirmesi gerektiğini ve bunun için zaman oluşturmanın yararlarını anlattı. Her zaman hayallerimizin peşinden gitmemiz ve hiçbir zaman hayallerimizi gerçekleştirmekten vazgeçmememiz gerektiğini, bu şekilde olursa başarıya daima ulaşacağımızı belirtti. Ayrıca “Horun Şarkısı” adlı yeni kitabının yayıma sunulduğunun müjdesini verdi. Katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.