Çimentaş Eğitim ve Sağlık Vakfı (ÇESVAK) Yönetim Kurulu, farklı sektörlerde engin iş deneyimi ve uzmanlığı olan, topluluğa farklı ses ve düşünce katabilecek birbirinden kıymetli on iki üyeden oluşur.

Taha
AKSOY

Yönetim
Kurulu Başkanı

Bülent
AKGERMAN

Başkan Vekili

Melek ÖZEN

Ercan KARAİSMAİLOĞLU

Celal Hasan UMUR

Okan SEZER

Mevlüt Cenker MİRZAOĞLU

Seyda AKDURAK

Prof. Dr.
Cemali DİNÇER

Sıtkı ŞÜKÜRER

Temel Aycan ŞEN

Mehmet Gürel KAPANİ
Üye

Vakıf Yönetim Kurulu, kendisini tüm projelerine; özellikle de yenilikçi ve araştırmaya dayalı eğitim anlayışına sahip Işıkkent Eğitim Kampüsü’nü desteklemeye, geliştirmeye ve esin kaynağı olmaya adamıştır.

Işıkkent Eğitim Kampüsü’nün araştırmaya dayalı Reggio Emilia, Montessori, IB-Programları (Uluslararası Bakalorya) gibi uluslararası eğitim yaklaşımlarıyla Milli Eğitim Müfredatını geniş bir vizyonla uygulamasına sonuna kadar destek veren Yönetim Kurulu, başarıyı sadece üniversiteyi kazananların sayısıyla değil; hayatı bütünsel algılayan, karakteri sağlam, insan olmanın değerini bilen, doğaya saygılı, fikrini ifade edebilen, iletişim becerisi yüksek, insan ilişkilerinde başarılı, yaratıcı bireyler yetiştirmek olarak önemser.

Yönetim Kurulu, iki ayda bir Işıkkent Eğitim Kampüsü’nde bir araya gelerek, okul genel müdürüyle birlikte okulun felsefesini, politikasını, stratejik planlamasını ve büyümesini özenle gözden geçirir.