TİYATROLAR GÜNÜNDE İSMET EGE TONBUL KONUĞUMUZ OLDU 26.03.2021

Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında, İsmet Ege Tonbul 1. Sınıflarımızın dersine konuk oldu. Marmara Üniversitesi Radyo-Sinema-Televizyon bölümünü bitiren, Bahçeşehir Üniversitesi Oyunculuk bölümünde yüksek lisansını tamamlayan ve birçok tiyatro oyunu, dizi, filmde rol alan İsmet Ege Tonbul, öğrencilerimize tiyatronun ne demek olduğunu ve tiyatrocu olmak için neler yapmak gerektiğini paylaştı. Öğrencilerimiz Sayın Tonbul ile birlikte sorgulama tabanlı üç aktivite gerçekleştirdiler. Önce tiyatronun gerekliliklerini drama yöntemi ile uyguladılar, ardından sarı-kırmızı kart oyunu ile fikirlerini paylaştılar ve son olarak “Tiyatro bir emoji olsaydı ne olurdu?” sorusu ile kendilerini ifade ederek etkinliği tamamladılar. Keyifle vakit geçirdiğimiz bu etkinlik için konuğumuza tekrar teşekkür ediyor, yüz yüze kendisini ağırlayabilmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.