THE DUKE OF EDINBURGH’S INTERNATIONAL AWARD PROGRAM 16.12.2019

Özel Işıkkent Anadolu Lisesi olarak Ulusal Ofis ile 11 Mart 2019 tarihinde “Alt-Lisanslama Antlaşması” imzalanarak uygulanmaya başlanan The Duke Edinburgh’s International Award Programı kapsamında Hazırlık, 9,10 ve 11. sınıflarımızdan toplam 86 öğrencimiz çeşitli kategorilerde çalışmalara başladı. The Duke of Edinburgh’s International Award Programı, okulumuzda bu yıl üç ödül lideri ve bir supervisor öğretmen önderliğinde uygulanmaya başlandı. Öğrencilerimizin; Toplum Hizmeti, Beceri Geliştirme, Fiziksel Gelişim, Toplumsal Uyum, Macera ve Keşif gibi alanlarda kişisel gelişimlerine destek veren bir programdır. Program dahilinde öğrencilerimiz okul içinde ve dışında birçok aktiviteye katılıp belirledikleri hedeflere ulaşmak için yoğun bir çaba göstereceklerdir. Ödül Programı ayrıca, Uluslararası Diploma Programı’nın ilk akademik yılı 11. sınıfa başlamadan öğrencilerimizi CAS (Creativity-Activity-Service) uygulamalarında deneyim sahibi yapmaktadır. Öğrencilerimizin Ödül Programını tamamlamalarını ve uluslararası geçerliliğe sahip olan sertifikalarını almalarını sabırsızlıkla bekliyoruz.