StRanGErS ÇOK YAKINDA INSTAGRAMDA 20.01.2021

IBDP Year 1 öğrencilerimizden Rana Aydıner, ortaokul öğrencilerimizden Ece Ülkü, Güneş Samuray, Sude Akcan ve Su Yazıcı, Birleşmiş Milletler tarafından sosyal bilince ulaşmış liderler yetiştirmeyi amaçlayan ve bunu yaparken Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerini küresel eylem planına dahil eden bir proje çalışmasına başladılar. StRanGErS ekip adıyla bir araya gelen öğrencilerimiz, Mart 2020 tarihinden beri tüm dünyayı esir alan pandeminin öğrenci-öğretmen ve anne-baba ayağını ele aldılar. Pandeminin başından beri evlerinden eğitim almak ve vermek zorunda kalan öğrenci ve öğretmenlere, aynı sürecin diğer bacağı anne ve babalara önemli farkındalıklar kazandırmak, yeni yaşam becerileri hakkında bilgilendirmek, yeni normal hayatımızda bireyin kendisine, yaşadığı topluma ve doğaya daha duyarlı olması için yeni yaşam alışkanlıkları hakkında bir ışık yakmak amacıyla kurdukları Social Influencers / Sosyal Etki Yaratanlar instagram hesabı çok yakında yayında olacak.

Ekip üyeleri, ekim ayından beri yürüttükleri projenin hazırlık çalışmalarını, Sosyal Medya Uzmanı Sayın Atiye Çelikel’den aldıkları ‘Sosyal Medya Yöneticiliği’ eğitimi ve Film Yapımcısı ve Kreatör Sayın Ufuk Yargı Güler’den aldıkları kısa film yapımı eğitimleri ile destekleyerek sosyal medyada büyük bir ses olmayı hedefliyor.

StRanGErS- Social Influencers / Sosyal Etki Yaratanlar instagram hesabını çok yakında yayına alacak öğrencilerimize projelerinde başarılar diliyoruz.