PROF. DR. SEDEF NEHİR EL İLE BESLENME ÜZERİNE 28.09.2020

Öğrencilerimizin sağlıklı yeme alışkanlığı edinmelerini ve düzenli beslenmelerini sağlamak amacı ile kampüsümüzde öğle yemekleri ve ara öğün menüleri öğrencilerin gelişim ihtiyaçları göz önüne alınarak Prof. Dr. Sedef Nehir El danışmanlığında aylık olarak hazırlanır. Her yıl olduğu gibi bu dönemin başında da ELC velilerimizle çevrimiçi olarak gerçekleştirdiğimiz beslenme konulu toplantımıza Prof. Dr. Sedef Nehir El’i davet ettik. Sayın El, velilerimize öğrencilerin yaş gruplarına göre sağlıklı beslenme alışkanlıklarını edinmelerinin önemini, dikkat edilmesi gerekenleri, okulda yemek menüleri oluşturulurken göz önünde bulundurulan hususları anlattı ve velilerimizden gelen soruları yanıtladı. Oturuma katılan velilerimize ve değerli katkıları için Sayın Sedef Nehir El’e teşekkür ederiz.