PROF. DR. İLBER ORTAYLI KAMPÜSÜMÜZDEYDİ 16.12.2019

İlham Verenler Söyleşilerimizin ilk konuğu Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu. Öğrencilerimizi ulusal ve evrensel değerlerin bilincinde, bilimsel düşünen, sorgulayan, kişisel gelişimi kadar yaşadığı toplumun gelişimine de katkı koyan, sorumluluk bilinci yüksek bireyler olarak geleceğe hazırlarken onları rol model alacakları doğru kişilerle de bir araya getirmeyi önemsiyoruz. Gelecek İçin Bugünden İlham Verenler Söyleşilerimizin amacımı gençlerimizi onlara yeni ufuklar açacak, farkındalıklarını arttıracak ve örnek olacak sanatçılar, sporcular, bilim ve iş insanları ile buluşturmak. “Bir Ömür Nasıl Yaşanır” konulu söyleşi ile Prof. Dr. İlber Ortaylı bugün öğrencilerimizle bir araya geldi. Ayrıca Atatürk Lisesi, Buca Fen Lisesi, İzmir Fen Lisesi ve Yıldız Tınaz Anadolu Lisesi öğrencileri de misafir okullarımız olarak söyleşiyi izlediler. İlber Hocamızın engin deneyim ve birikimlerinden faydalanıyor olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Değerli katkıları için Sayın İlber Ortaylı’ya bir kez daha çok teşekkür ederiz.