ONLINE VELİ REHBERLİK GÖRÜŞMELERİ GERÇEKLEŞTİRDİK 20.04.2020

Uzaktan eğitim sürecinde birbirimizden mesafe olarak uzak kalsak da iletişimizi her koşulda sürdürmeye çalışıyoruz. Bu amaçla lise rehberlik birimimiz de seviyeler bazında velilerimizle online görüşmeler yapıyor. Hazırlık, 9 ve 10. sınıf velilerimizle yaptığımız canlı rehberlik saatlerinde, öğrencilerimizin bulundukları yaş dönemi psikososyal gelişim özellikleri, sağlıklı iletişim, duygu yönetimi için tavsiyeler ve öğrenciden gelen geribildirimler paylaşıldı. İçinde bulunduğumuz bu dönemde önce sağlığın sonra dayanışmanın önemine vurgu yaptığımız toplantılarda velilerimiz de yaşadıklarını paylaştılar. Oturumlarımız soru cevap kısmı ile son buldu. Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.