OKULUMUZU BAŞARI İLE TEMSİL ETTİ 09.12.2020

11. sınıf öğrencilerimizden Ayça Kıvanç Hasdemir, 6 Aralık Pazar günü, Türkiye Felsefe Kurumu tarafından organize edilen 25. Türkiye Felsefe Olimpiyatı’nda okulumuzu başarıyla temsil etti. Pandemi koşulları nedeniyle elektronik ortamda gerçekleştirilen etkinliğin amacı, yaratıcı düşünme ve araştırma ruhunu geliştirmek, düşünme uğraşısının kendi başına değerini göstermek, düşünsel etkinliklerle ilgili yarışma ruhu yaratmak, bilginin antropolojik temelleri üstünde düşünmeye teşvik ederek, bilimsel çalışmaların etik gereklerle bütünleşmesine yardımcı olmak, çağdaş dünyanın düşünsel ve etik problemleri üzerinde düşünme yeteneğini geliştirmeye ortam hazırlamak, okullarda insancıl düşüncenin ve eğitimin geliştirilmesine katkıda bulunmaktı.