OKUL DIŞARDA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ 27.05.2019

2008 yılından bu yana aktif yaşam tarzını güncel hayatın her alanına yaygınlaştırma hedefiyle pek çok proje gerçekleştiren Aktif Yaşam Derneği, yurt dışında Outdoor Classroom Day olarak kutlanan ve dışarıda oyun oynamanın ve keşfetmenin çocuk gelişimi açısından önemine dikkat çeken etkinliklerini Türkiye’ye de taşıdı. ‘Okul Dışarda Günü’ başlığı altında her yıl binlerce çocuğu içine alan aktivitelerle çocukların açık havada gelişimini desteklemeyi amaçlayan etkinliklere bu yıl Özel Işıkkent İlkokulu öğretmen ve öğrencilerimizle, lisemizde Fen bölümü öğretmenlerimiz de katılarak derslerini bahçede işlediler. Farklı etkinlikler yaparak sınıf dışında açık havada öğrenme deneyimlerini sürdürdüler. Böylece, eğlenceli ve keyifli bir günü tamamladılar.