ÖĞRETMENLERİMİZ IB KONFERANSINA KATILDILAR 27.03.2019

Öğretmenlerimiz 23 Mart Cumartesi günü 15. IB Konferansına katıldılar. İstanbul Kültür Üniversitesinde gerçekleştirilen ve IB’nin 50. Yılının ve Türkiye’deki 25. Yılının kutlandığı konferansa ilkokul öğretmenlerimizden Özgün Kurt, Günferi Dikmen, Ayda Aksoy Patıl, Özlem Özsoydan, Çilem Pekşen, Müge Calame, Duygu Elgun, Alper Ergül, Okan Ulaş, Nihan Karaca, Bilge Soybakış ve Evrim Yalçın, ortaokul ve lise öğretmenlerimizden Juliet Algan, Döndü Erhan, Sultan Topçu, Özgem Bektur, Fevzi İnce, Patricia Elliston, Didem Şenocak, Melike Karasu, Rukiye Seryanoğlu, Mehtap Alkaya katıldılar. Katılan gruptan Juliet Algan, Döndü Erhan, Sultan Topçu, Özgem Bektur, Fevzi İnce, Patricia Elliston, Alper Ergül, Okan Ulaş, Nihan Karaca, Bilge Soybakış yaptıkları başarılı sunumlarla deneyimlerini paylaştılar. Aynı zamanda ülkemizdeki tüm IB okullarında gerçekleştirilen güzel uygulamaları deneyimleme fırsatı buldular.