ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN 26.11.2020

24 Kasım, Mustafa Kemal Atatürk'ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği gündür. Ulu önder Atatürk, “bir daha hayata gelseniz, ne olmak isterdiniz” sorusuna, gönlünde yatan mesleğin öğretmenlik olduğunu yine bugünkü gibi bir 24 Kasım'da söylemiştir. Atamızın gösterdiği yolda, fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesiller yetiştiren fedakâr öğretmenlerimizin bu çok özel ve anlamlı günde Öğretmenler Gününü yürekten kutlarız. Aydınlık yarınlar onların eseri olacaktır.

Fiziksel mesafe olarak birbirimize çok uzak da olsak her zaman olduğu gibi bu özel günde de bizlere ne kadar yakın ve her daim yanımızda olduklarını hissettiren Okul Aile Birliklerimize ve sıcacık kutlamaları ile kalplerimizi ısıtan sevgili öğrencilerimize sonsuz teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.