ÖĞRENDİKLERİNİ PAYLAŞTILAR 22.12.2020

İlkokul öğrencilerimiz 1. ünitelerinin bitmesini takip eden 14-18 Aralık haftasında velilerine ve öğretmenlerine ünite boyunca ne öğrendiklerini anlattıkları “Öğrenciler Paylaşıyor” toplantılarını gerçekleştirdiler. 9-10 Aralık tarihlerinde, PYP Koordinatörümüz Evrim Yalçın tüm velilerimize ilk kez deneyimlediğimiz “Çevrimiçi Öğrenciler Paylaşıyor” sunumları hakkında bilgi verdi. Ardından branş öğretmenlerimiz ünite boyunca yaptıklarını velilerimize aktardılar. Bu toplantılarda velilerimiz öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve kendilerine düşen sorumluluklar hakkında bilgi edindiler. Son olarak rehberlik öğretmenimiz Yıldız Alptekin bu süreçte yaşanabilecek kaygıyla baş edebilme yollarını velilerimize aktardı.

Tüm çalışmalarını online bir platformda toplayan öğrencilerimiz, hafta boyunca derslerinde sunumları için çalıştılar. Bu süreçte de düşünme, araştırma, organizasyon, öz-yönetim ve iletişim becerilerini nasıl geliştirdiklerini kanıtladılar. Onların bu şartlar altında bile kendilerini ne kadar geliştirdiklerini görmek bizleri gururlandırdı. Emeklerinden dolayı tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize; desteklerinden dolayı ise tüm velilerimize teşekkür ederiz...