NEVSKY MUN KONFERANSINA KATILDILAR 18.03.2019

Lise Model Birleşmiş Milletler Kulübü öğrencilerimiz 9-16 Mart tarihleri arasında St. Petersburg şehrinde gerçekleşen Nevsky MUN Konferansına katıldılar. İki Gymnasium okulunun yanı sıra İsviçre, Mısır, İsveç ülkelerinden gelen lise öğrencileri ve ülkemizden Robert Koleji ve Işıkkent öğrencilerinin katıldığı konferansta öğrencilerimiz okulumuzu ve Türk gençlerini başarıyla ve örnek davranışlarıyla üst düzeyde temsil ederek, bizleri gururlandırdılar. Öğrencilerimizden Derin Akdurak Sosyal ve Kültürel İlişkiler (Social and Cultural Affairs) Komitesi Başkanlığı, Emir Pars Yıldırım Sibergüvenlik (Cybersecurity) Komitesi Başkanlığı ve Sima Akdurak Basın ve Sibergüvenlik (Press & Cybersecurity) Komitesi Başkan Yardımcılığı görevlerini üstün başarıyla yerine getirdiler. Ayrıca Güvenlik Konseyinde (Security Council) Rusya delegasyonunu temsil eden Selahhattin Özbüker ve Peru Delegasyonunu tensil eden Melike Taner’in katılımları, çözüm önerileri tüm komite üyeleri tarafından takdirle karşılandı ve oy çoğunluğu ile kabul edildi. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.