MYP MİNİ KİŞİSEL SERGİ ÇEVRİMİÇİ GERÇEKLEŞTİ 03.05.2021

29-30 Nisan tarihlerinde ortaokul ve lise öğrencilerimiz tüm yıl boyunca üzerinde çalıştıkları online MYP Kişisel Proje sunumlarını yaptılar ve ilk turlarını başarıyla tamamladılar. Bir sonraki adım, bağımsız jüri üyelerinin projeler hakkında geri bildirimde bulunacağı, danışmanlar ile birlikte çevrimiçi bir araya gelinecek olan platform. MYP Kişisel Proje çalışması, öğrencilere keşfetme konusunda ilham verdiği için ortaokul ve lisede çok önemli bir role sahip ve öğrencilerin gelecekte başarılı olmalarına yardımcı olacak araştırma, düşünme, yaratıcılık, iletişim ve özyönetim becerileri gibi temel yaşam becerilerini geliştirmektedir. Değerli akademik katkıları için danışmanlarımıza ve IB öğrenen profilinin tüm özelliklerini başarıyla yansıtan öğrencilerimize içtenlikle teşekkür ederiz.