MERAK EDİP ARAŞTIRDILAR 15.03.2021

ELC2 öğrencilerimizin “Dünyanın İşleyişi” ünitemizde ilginç buldukları, dünyanın farklı yerlerinde yaşayan hayvanlara yönelik merakları ve sorgulamaları üzerine bu konuyla ilgili kitaplar okuyup, videolar izleyerek farkındalıklarını arttırmalarına yardımcı olduk. Öğrencilerimizin Araştıran-Sorgulayan ve Bilgili profillerini desteklemek amacıyla, Ortaokul Fen Bilgisi öğretmenimiz Fevzi İnce’den öğrencilerimize bir sunum yapmasını istedik. Fevzi Öğretmenimiz dünyada yaşayan ilginç ve nesli tükenen hayvanlar ile ilgili öğrencilerimize Piazza alanında bir sunum gerçekleştirdi. Sunum sonrasında Fevzi Öğretmen öğrencilerimizin merak ettikleri soruları yanıtladı. Öğrencilerimizin daha detaylı bilgi edinmelerine fırsat yarattığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz.