LAHEY ULUSLARARASI MODEL BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KONFERANSINA KATILDILAR 03.02.2020

Lise MUN Kulübü öğrencilerimiz 24 Ocak - 01 Şubat tarihleri arasında, her yıl Hollanda’nın LaHey şehrinde düzenlenmekte olan 52. The Hague International Model United Nations (LaHey Uluslararası Model Birleşmiş Milletler) konferansına katıldı ve ülkemizi başarıyla temsil ettiler. Ana teması “Securing & Advancing Democracy” (Demokrasinin Korunması ve Gelişmesi) olan ve dünyanın her yanından 4000 kadar öğrencinin katıldığı konferans süresince öğrenciler görev aldıkları farklı komitelerde güncel ve global sorunlara demokratik çözümler getirmek üzere görüşlerini paylaştılar. Öğrencilerimizin sömestre tatilinde kendilerini geliştirmeye devam ettikleri bu yoğun programa katılımlarından ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etmiş olmalarından dolayı onları kutluyoruz. Ayrıca, bu önemli konferansta Environment Commission, Deputy President pozisyonunda görevini başarıyla yerine getiren 12. Sınıf öğrencimiz Derin Akdurak’ı kutluyor, üniversite hayatında da başarılarının devamını diliyoruz.