KÜTÜPHANE HAFTASINDA RENKLİ ETKİNLİKLER 29.03.2019

Türk Dili ve Edebiyatı, Sosyal Bilimler, Yabancı Diller Bölümleri ve Kütüphanemizin iş birliğiyle çeşitli etkinlikler düzenleyerek Kütüphane Haftasını kutladık. Anaokulu ve ilkokul öğrencilerimiz kitaplar, okuma, yazma ve hayal gücünü geliştirmeye yönelik çeşitli oyun, kukla gösterisi ve yazar atölyeleriyle haftayı kutlarken, ortaokul öğrencilerimiz okudukları kitaplarla ilgili posterler hazırladılar. Sevdikleri kitap kahramanlarının olduğu kitap ayraçları tasarladılar. Lise öğrencilerimiz “Askıda Kitap” etkinliğiyle ihtiyaç duyan okullara gönderilmek üzere kitaplar toplayıp, panolar hazırladılar. “Işıkkent Okuma Serüveni” adlı kitap sergisiyle tüm kademelerden çalışanlarımızın okuduğu, hayatlarında özel bir yere sahip kitaplar kütüphanemizde hafta boyunca sergilendi.