KOÇ JMUNDP KONFERANSINA KATILDILAR 21.05.2021

Ortaokul JMUN Kulübünde sene başından bu yana çalışmalarını yürüten öğrencilerimiz, bu yılın son konferansı olan, 21-23 Mayıs tarihleri arasında, KOÇ Okulları tarafından ilk kez çevrim içi platform üzerinden düzenlenen Model Birleşmiş Milletler – Kalkınma Programı (JMUNDP) Konferansına katıldılar. Koç okulları tarafından her yıl düzenlenen JMUNDP Konferansı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programına (UNDP) model olan dünya çapındaki tek Genç Model Birleşmiş Milletler konferansı olması sebebiyle önemli bir konferans. Kanada ve Fas’ı temsilen katılan öğrencilerimiz, 3 gün süren konferansta çeşitli komitelerde tüm dünyayı etkileyen sorunlara, Birleşmiş Milletlerin Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerini göz önünde bulundurarak, çözüm önerileri getirmek üzere çalıştılar. Lise MUN Kulübü öğrencimiz İdil İra ise komite başkanlığı görevini başarıyla yürüttü. Öğrencilerimizin MYP projeleri ve derslerinde de ele aldıkları Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri konusundaki bilgi düzeyleri, konuya hakimiyetleri ve yabancı dil kullanım becerileri ile bizleri gururlandırdılar. Konferansa katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.