KENDİ ÜLKELERİNİ YARATTILAR 15.01.2020

7.sınıf öğrencileri, 13 Ocak Pazartesi günü, Hizmet ve Eylem etkinliği kapsamında “Kendi Ülkemizi Yaratıyoruz” adlı disiplinerarası MYP projelerini 6.sınıf öğrencilerine sundular. Projenin amacı, 7.sınıf öğrencilerinin üç farklı derste (Türkçe, Sanat ve Tasarım) edindikleri bilgileri pekiştirmeye yardımcı olmak, öğrencileri ortaya koydukları ürünler aracılığıyla yaratıcılık ve sunum becerilerini sergilemeye teşvik etmek ve 6.sınıf öğrencileri arasında işbirliği ve takım çalışması becerilerinin önemi hakkında farkındalık yaratmaktı. 6.sınıf öğrencileri, 7.sınıf öğrencilerinin performanslarını verilen kriterler çerçevesinde değerlendirdiler. Öğretmenlerden oluşan jüri de sunum değerlendirme sürecine dahil oldu.