KAMPÜSÜMÜZ HAZIR 12.09.2020

COVID-19 salgını eğitim dünyasında çok fazla belirsizliğe neden oldu ve çözüm üretme konusunda kurum ve kuruluşları zor kararlar almaya itti. Üzerinden aylar geçmesine rağmen sürecin bir sonraki aşamasını öngörmek, planlamak ve doğru yapıyı sağlamak neredeyse imkânsız gibi dursa da çocuklarımızın geleceğine yön verecek eğitim gibi önemli bir alanda yapılması gerekenler pandemi sürecine feda edilemeyecek değerde.

Işıkkent Eğitim Kampüsü olarak bizler, karşılaşabileceğimiz olasılıkları irdeledik ve üç farklı senaryo için hazırlıklarımızı tamamlayıp uygulama esaslarını karara bağladık. Eğitimin sorunsuzca devam etmesi için Işıkkent Ailesi olarak her senaryoya hazırız.

Kampüsteki işaretlemeler, sosyal mesafelere uygun mekân düzenlemeleri, uzaktan eğitim için planlamalar hepsi için hazırlıklar yapıldı ve farklı senaryolara göre çalışmalarımız başladı. İnternet sitemizin Okula Dönüş sayfasında (https://www.isikkent.k12.tr/okula-donus) aldığımız tedbirleri, uygulamalarımızı detaylı olarak bulabilirsiniz.

Işıkkent olarak, güvenli koşullarda öğrencilerimizle yüz yüze eğitimle bir araya gelmeyi dört gözle bekliyoruz.