JMUN HİSAR KONFERANSINA KATILDILAR 21.10.2019

Ortaokul 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizden, JMUN bütünsel gelişim programında çalışmalarını yürüten 13 öğrencimiz ve Lise MUN programında çalışmalarını yürüten bir öğrencimiz, 17 – 20 Ekim tarihleri arasında, İstanbul’da Hisar Eğitim Vakfı Okulları tarafından “Protecting Freedom in the Global Age” başlığı ile düzenlenen konferansa katıldılar. Türkiye’den ve yurtdışından yaklaşık 800 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen konferansta, öğrencilerimiz 12 farklı komitede çalışmalarını yürüttüler. Lise öğrencimiz Altar Gür komite başkanlığı görevini başarıyla sürdürdü. Tüm öğrencilerimizin akıcı İngilizceleri, temsilcisi oldukları ülke ve parçası oldukları komite hakkındaki bilgi seviyeleri gurur vericiydi. Öğrencilerimizi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyor, konferansta öğrencilerimize süpervizörlük eden danışmanlarımıza da gönülden teşekkür ediyoruz!