İYİ TATİLLER! 22.01.2021

İkinci dönemde el ele, omuz omuza öğrencilerimizle aynı çatı altında okullarımızda buluşmayı ve eğitimlerimize yüz yüze devam etmeyi diliyor, herkese sağlıklı ve keyifli bir yarıyıl tatili diliyoruz. Eğitim öğretim yılının başladığı günden itibaren, tüm seviyelerde okulda olmayı arzu ettiğimiz ama pademi koşullarında değişen gelişmelerle bir türlü tam olarak yüz yüze eğitime geçemediğimiz birinci dönemi hep birlikte gayretle tamamladık. Öğrendiklerinizi unutmamak, eksik kaldığınızı düşündüğünüz bölümleri tamamlamak, bol bol dinlenmek, hobilerinize vakit ayırmak, hem keyif almak hem de kendinizi geliştirmek için kitap okumak, temiz havaya çıkmak için bu üç haftalık ara tatili çok iyi değerlendirin. Her gününüz sağlık, neşe ve keyif içinde geçsin.