IŞIKKENT EĞİTİM KAMPÜSÜNDE YETİŞENLER TOPLULUĞU KURULDU 27.12.2019

Farklı yıllarda lisemizden mezun olan öğrencilerimizle tekrar bir araya geldik ve Işkkent Eğitim Kampüsünde Yetişenler Topluluğu kuruluş amacı, logosu ve faaliyetleri üzerine konuştuk. Mezunlarımıza yönelik yapacağımız etkinliklerin içerikleri hakkında görüş alış verişinde bulunduk. Tekrar onlarla bir arada olmak çok keyifliydi. Okullarını özlediklerini görmek, yeni deneyimlerini duymak ve bizlerden beklentilerini öğrenmek bizleri heyecanlandırdı. İlk toplantımızla birlikte çalışmalarımıza başlamış olduk. “Işıkkent Eğitim Kampüsünde Yetişenler Topluluğu”, mezunlarımızın ve Işıkkent’ten yolu geçen öğrencilerimizin birbirleriyle, mevcut öğrencilerle ve okulumuz ile olan bağlarını güçlendirmek, dayanışmayı arttırmak ve iletişimi geliştirmek üzere Çimentaş Eğitim ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu’nun da destek ve onayıyla kuruldu. Özel Işıkkent Anadolu Lisesinden mezun olmuş tüm öğrencilerimiz ile, Işıkkent Eğitim Kampüsü’nün herhangi bir seviyesinde öğrenim görmüş ancak ayrılmak durumunda kalmış, kuruma sevgi ve saygı bağları kopmamış ve siz mezunlarımızın önereceği eski öğrencilerimiz de topluluğun üyesi olabilecekler. Topluluğun kuruluş amacı Işıkkent Eğitim Kampüsünde yetişen öğrencilerin bir çatı altında toplanmasını sağlamak, vizyon ve misyonda ifadesi bulunan alanlarla ilgili çalışmalar yürüterek kurumun gelişimine ve ihtiyaç duyulan alanlara katkı koymak.