İLKOKULDA 100. GÜN KUTLAMALARI 14.02.2020

14 Şubat Cuma günü okulumuzda geçirdiğimiz 100. Günü kutladık. Bu yıl “Ters Yüz” temasına göre giyinen ilkokul öğrencilerimiz tüm sevimlilikleriyle günümüzü şenlendirdi. Güne sabah okula giriş sırasında koridorda Beden Eğitimi öğretmenlerimizin hazırladığı koordinasyon merdiveni ve çember etkinlikleriyle başladık. Ardından spor salonuna geçen öğrencilerimiz orada hep birlikte müzik eşliğinde sabah jimnastiği yaptılar ve “Freeze Oyunu” oynadılar. Oyunların ardından “Okulumuzun etrafı sizce kaç 100 adım eder? sorusunun cevabını bulmak için okulumuzun etrafını adımladılar. Gün boyu sınıflarda çeşitli etkinliklerle 100. Günü kutladılar. Tüm bahçe zamanlarında da Gizem Öğretmenimizin bestelediği 100. Gün şarkısı çalındı. Her sınıf 100 ile ilgili bir sınıf şiiri yazdı ve törende bu şiirleri birbirlerine okudular. Böylelikle çok keyifli bir şekilde okulumuzun 100. Gününü kutladık.