HOSTES VE ŞOFÖR EĞİTİMİ VERİLDİ 12.02.2020

Okulumuz rehberlik birimi ve idarecileri tarafından Transay Servis firmasının şoför ve hosteslerine yönelik ikinci eğitim de bu dönem başı itibari ile verildi. Eğitimde servis kuralları, hostes ve sürücü görev ve sorumlulukları ele alındı. Öğrencilerimizin yaş gelişim özellikleri, her yaş grubunun davranış özellikleri ve uymaları beklenen servis kuralları hakkında bilgi aktarıldı. Öğrenci servislerinin de okulun bir uzantısı olarak kabul edildiği, dolayısıyla okul kurallarının geçerli olduğu vurgulanarak; hostes, şoför, idari ve rehberlik birimlerinin sürekli işbirliği içinde çalışmasının önemi üzerinde duruldu. Ayrıca vaka çalışmaları ile durum değerlendirmeleri yapılarak doğru tutumlar örneklendirildi. Tüm sürücü ve hosteslerimize katılımları ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.