HİSAR JMUN KONFERANSINA KATILDILAR 22.03.2021

Ortaokul JMUN Kulübünde sene başından bu yana çalışmalarını yürüten öğrencilerimiz, 19-21 Mart tarihleri arasında, Hisar Okulları tarafından ilk kez çevrim içi olarak düzenlenen Model Birleşmiş Milletler (JMUN) Konferansına katıldılar. İsviçre, Kolombiya, Haiti ve Tunus’u temsilen katılan öğrencilerimiz 3 gün süren konferansta çeşitli komitelerde tüm dünyayı etkileyen sorunlara çözüm önerileri getirmek üzere çalıştılar. Lise MUN Kulübü öğrencimiz İdil İra ise İnsan Hakları Konseyi’nde başkanlık görevini başarıyla yürüttü. Öğrencilerimizin konularına hakimiyeti, temsil ettikleri ülkeler hakkındaki bilgi düzeyleri ve yabancı dil kullanım becerileri bizleri gururlandırdı. Konferansa katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.