HEP BİRLİKTE COŞKULU BİR AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİRDİK 06.09.2021

Uzun bir aradan sonra, k12 olarak açılış törenimizde yeniden hep birlikte olmanın tarifsiz heyecanını yaşadık. Açılış törenimizde ilkokul öğrencileri adına Ceren Çelebi, ortaokul öğrencileri adına Ata Bektöre ve lise öğrencileri adına İdil İra birer konuşma yaptılar. Geçtiğimiz eğitim öğretim yılını derece ile tamamlayan ortaokul öğrencilerimiz başarı sertifikalarını Genel Müdürümüz Canan Harmancı’nın elinden aldılar. Törende ayrıca yurtdışı üniversitelerden burs kazanan 12. sınıf öğrencilerimize başarı belgeleri Lise Müdürümüz Tufan Çapar tarafından verildi. Covid19 salgın hastalığının hayatımıza girmesi ile birlikte alıştığımız pek çok şey değişime uğradı. Bizler bu dönemde en çok okulda bir arada olmayı özledik. Yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte okullarımızın yüz yüze eğitime başlamasından büyük mutluluk duyuyor, tüm öğrencilere sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl diliyoruz.