HAYVAN ÇİFTLİĞİ OYUNU İLE BÜYÜLEDİLER 08.05.2019

Ortaokul Tiyatro Kulübü Öğrencilerimiz bu yıl “George Orwell”in “Hayvan Çiftliği” oyununu sahneye koydular. Oyun, dansları ve müzikleriyle günümüzde de yaşanan olaylara hem eleştirici hem eğlendirici bir şekilde değinmesiyle ve öğrencilerin profesyonelleri aratmayacak oyunculuklarıyla izleyicilerden tam not aldı. 53 öğrencimizin sahne aldığı bu oyunla kendileri takım çalışmasının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha yaşama şansına sahip oldular. Uzun provalar sonunda sahnelenen oyunda, öğrencilerimiz Işıkkent ailesi tarafından ayakta alkışlandılar. Yoğun ders ve etkinlik programlarının arasında böyle bir oyunun parçası olabilen çocuklarımızı tebrik ediyor, yaşamlarının her döneminde sanata zaman ayırmalarını destekliyoruz.