GEORGE WASHINTON KİTAP ÖDÜLÜ DERİN’E 08.05.2019

Amerika’nın saygın üniversitelerinden George Washington Üniversitesi her yıl lise eğitimi süresince ders dışı etkinliklerde özellikle liderlik pozisyonlarında etkin rol oynayan ve çevresinde küresel vatandaşlığı ve uluslararası farkındalığı tanıtma ve yayma konusunda çalışmaları olan ve okulunda ilk 10 içinde yer alan bir tane 11. sınıf öğrencisine kitap ödülü vermeyi uygun görüyor. Bu yıl lise öğrencilerimizden Derin Akdurak okulumuzdan ilk kez bu ödüle layık bulunarak George Washington Üniversitesi mezunu James C. Rees’in George Washington’s Leadership Lessons adlı kitabı ile ödüllendirildi. Derin bu üniversiteye başvurması durumunda başvuru ücreti ödemeyecek ve kabul edildiği takdirde kısmi bir burs kazanacak. Derin’i tebrik ediyor, duyarlı çalışmalarının devamını diliyoruz.