GELECEĞİMİ PLANLIYORUM 28.03.2019

Ortaokul 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz ile Mesleki Rehberlik çalışmalarımız kapsamında; gelecekleri üzerine düşünmelerini sağlamak, onları nasıl bir dünyanın bekleyebileceği hakkında farkındalık yaratmak ve bu konularda deneyimlerini paylaşacak kişilerle onları bir araya getirip düşündürmek amacıyla “Geleceğimi Planlıyorum” temalı bir çalışma başlattık. İlk etkinliğimizi 28 Mart Perşembe günü gerçekleştirdik. Konuşmacımız uzun yıllar okulumuza genel müdür olarak çok emek vermiş olan Okan Sezer’di. Şu anda İnsan Kaynakları alanında çalışmalar yürüten ve dünyada bu gelişmeleri yakından takip eden Okan Sezer, öğrencilerle gelecekte onları bekleyen dünya üzerine düşündüren çok etkileyici bir paylaşım yaptı. Hepimizin ilgi ile dinlediği ve gelecek üzerine farklı düşünme pencereleri açan bu etkinliklerimize devam edeceğiz. Okan Beye programımıza verdiği destek ve öğrencilerimizde oluşturduğu farkındalıklar için çok teşekkür ediyoruz.