FARKLI İL VE OKULLARDAN 350 EĞİTİMCİ IŞIKKENTTE BİR ARAYA GELDİ 04.11.2019

11. Handan Oktar Erken Çocukluk ve İlk Yıllar Konferansımızda konuk ettiğimiz Avustralyalı ünlü eğitimci Fiona Zinn iki gün boyunca bizlere duvarların fısıldadıklarını, sadece öğrenme ortamlarında değil günlük hayatımızda da öğrenmeyi nasıl değiştirdiğini ve bizleri nasıl etkilediğini anlattı. Öğrenmenin sadece beyinde olmadığını ve bütünsel bir süreç olduğunu bizlerle paylaşan Sayın Zinn biz eğitimcilere yalnızca eğitimi değil kendimizi de sorgulattı. Farklı illerden ve okullardan gelen eğitimcilerle birlikte bol bol öğrenerek, keyifli ve verimli bir konferans geçirdik. Öğrenme ortamlarıyla ile ilgili engin deneyimlerini bizlerle paylaşan Fiona Zinn’e sonsuz teşekkür ediyoruz. İki gün boyunca oturumlar kadar öğretmenlerimizin gerçekleştirdiği çalıştaylarla da bilgilerimizi, tecrübelerimizi paylaştık, farklı il ve okullardan gelen meslektaşlarımızla görüş alışverişinde bulunduk ve yüksek kazanımlarla bir konferansımızı daha tamamladık. Okulumuzun “İnsanlar ve toplumlar arasında köprü kuran öncü okul olmak” vizyonunu bir kez daha ziyadesiyle yerine getirdiğimize inanıyor, bu iki gün boyunca misafirimiz olan tüm meslektaşlarımıza da ayrıca gönülden teşekkür ediyoruz.