EVLERİMİZDE BAYRAM VAR, DUYGU DOLU 19 MAYIS TÖRENİ 19.05.2020

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı lise ve ortaokul öğrencilerimizle birlikte coşkuyla ve duygu yüklü kutladık. Ulusal egemenlik ve kurtuluş destanımızın ilk adımıdır 19 Mayıs. Dalga dalga büyüyen ulusal özgürlüğümüzün simgesidir. Bu büyük günün 101. yıl dönümünde lise öğrencilerimizin hazırladıkları videolar eşliğinde törenimizi çevrim içi olarak canlı yayın ile gerçekleştirdik. Tüm öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle birlikte tek yürek olarak ekranların karşısında bir araya gelirken, Atamıza olan bağlılığımızı dile getirdik ve 19 Mayıs Umuttur dedik. Ortaokul öğrencilerimizle tören sonrasında canlı heyecanlı özel bir spor aktivitesi gerçekleştirdik. Birlikte daha nice 19 Mayısları yan yana, omuz omuza ve coşkuyla kutlamak dileğiyle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.