ERDİL YAŞAROĞLU İLE HEM GÜLDÜK HEM DE DÜŞÜNDÜK 17.02.2020

İlham Verenler Söyleşilerimiz kapsamında kampüsümüze gelen Erdil Yaşaroğlu ile çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. “Çizginin Perde Arkası” temalı söyleşide ''Ben hayatımda hiç çalışmadım çünkü sevdiğim işi yaptım ve kendimi hiç çalışmış gibi hissetmedim'' diyen Erdil Yaşaroğlu çocuklarımıza ''Sevdiğiniz İşi Yapın'' tavsiyesinde bulundu. “Aslında hepimiz çiziyorduk, yazmaya başlayınca çizmeyi unuttuk” diyen Yaşaroğlu güldürürken düşündürttü. Öğrencilerimizin meraklı sorularını samimiyetle yanıtlayan Erdil Yaşaroğlu’na bu keyifli ve yaratıcı sohbeti için çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca İzmir Atatürk Lisesi, Buca Fen Lisesi ve Yıldız Tınaz Anadolu Lisesi’ni misafir okullarımız olarak etkinliğimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Bir sonraki etkinliğimizde farklı bir konu ve konukla buluşmayı heyecanla bekliyoruz.