ELC VELİLERİMİZE SAĞLIKLI BESLENME SUNUMU 30.09.2019

Kampüsümüzde verilen ara öğünler ve öğle yemekleri menüsü her ay yemek komitesi tarafından belirlenir. Komitede her okul adına bir veli ve idareci, idari işler müdürü, Sofra firması çalışanları ve beslenme danışmanımız Prof. Dr. Sedef Nehir El yer alır. Özenle hazırlanan aylık yemek menüsü ile çocuklarımızın sağlıklı beslenmesi hedeflenir. Ayrıca öğrencilerimize yaş düzeylerine uygun olarak beslenme eğitimleri de verilir. ELC bölümü olarak çocuklarımızın sağlıklı beslenmesi, doğru yiyecekleri tanımaları ve uygun olmayan yiyecekleri hayatlarından çıkarmaları öncelikli hedeflerimizdendir. Beslenme Danışmanımız Prof. Dr. Sedef Nehir El’in sunumuyla velilerimize de okulda uygulanan menü ve dikkat edilmesi gerekenler açıklandı. Ailelerimize doğru beslenme konusunda ip uçları paylaşıldı.