EL ELE VERİP EĞİTİMLERİNE DESTEK OLDULAR 08.01.2020

Lise Tarım ve Toplum Hizmet Kulübü öğrencilerimiz bu yıl çok güzel bir çalışmaya imza attılar. Urla’nın Bademler Köyü’nde yaşayan ve talihsiz bir şekilde çok küçük yaşta yetim kalan iki kardeşin eğitim giderlerini karşılamak için yürekten bir çalışma yaptılar. Önce iki kardeşin ailesinin baktığı bahçenin mahsullerinden çıkarılan zeytin yağını şişelediler, sonra okulumuzun bahçesinde yetişen meyvelerden reçel yaptılar, zeytinleri toplayıp kurdular, melisa ve ıhlamur toplayıp çay paketleri hazırladılar. Tüm bu ürünleri satarak elde ettikleri gelirleri ilk elden iki kardeşin ailesine ulaştırdılar. Aynı zamanda bundan sonraki yaşamlarında da onların yanında olmaya söz veren öğrencilerimiz iki kardeşe eğitim bursu bulmak için de yoğun bir çaba harcadılar. Bu anlamlı çalışmada onlara yardımcı olan herkese öğrencilerimiz adına çok teşekkür ederiz.