BU YIL MEZUNLAR PANELİ ÇEVRİM İÇİ GERÇEKLEŞTİ 24.05.2021

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Mezunlar Paneli” bu yıl çevrimiçi olarak lise öğrencilerimiz ve değerli Işıkkent Mezunlarını bir araya getirdi. 24 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirilen etkinlikte açılış konuşması için 2018 Mezunlarımız Efe ve Ege Ergür Estonya’dan bizlere katıldı. Işıkkentli olmak, dünya gündemi ve kendimize katmamız gerekenler konularına değinen Efe ve Ege’nin keyifli söyleşinin ardından 4 oturumda Avrupa, Amerika ve Türkiye’nin farklı noktalarından mezunlarımız öğrencilerimizle buluştu. Kıymetli tavsiyeleri ve samimi paylaşımları için sevgili Nazlı Yurtekin, Selin Yiğitbaşı Ducker, Ilgaz Meydan, Kaan Aykurt, Batuhan Ulaşan, Mert Taşyuran, Esra Gümrükçüler, Ecem Naz Yıldız ve Miray Kaptan’a sonsuz teşekkür ederiz.