BGP PROGRAMLARI HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALDILAR 15.09.2021

Okulların sadece akademik bilginin verilmesinden değil, çocukların bütün olarak yetiştirilmesinden de sorumlu olduğu inancıyla bizler öğrencilerimizi çok yönlü yetiştirmeyi ve topluma kazandırmayı önemsiyoruz. Öğrencilerimizin farklı alanlarda ilgilerinin olabileceğini; hobiler edinmeleri gerektiğini; yeteneklerinin keşfedilmesini; resim, müzik, spor gibi farklı alanları tecrübe etmelerinin önemli olduğunu biliyor, potansiyellerini hayata geçirebilecekleri ortamları yaratıyoruz. Ortaokul öğrencilerimiz bu hafta katıldıkları BGP tanım toplantısında tüm yıl boyunca uygulanacak olan okul sonrası Bütünsel Gelişim Programları hakkında detaylı bilgi aldılar. Spor, müzik, görsel sanatlar, yazılım, kişisel gelişim gibi değişik alanlarda sunulan zengin okul sonrası programlarla, farklı kurum ve kurslara gitmeden, okul günlerinin devamı olarak öğrencilerimizin ilgi duydukları bir ya da birkaç alanda kendilerini geliştirmeleri mümkün oluyor.