ASKLEPİAN MEDİCAL SOCİETY TÜRKİYE DERNEĞİNİ KURMA GÖREVİNİ ÜSTLENDİ 24.02.2021

12. sınıf öğrencimiz Melodi İnceboz, geçtiğimiz ay içerisinde uluslararası tıp derneği Asklepian Society tarafından düzenlenen, 250’den fazla kişinin katılımıyla gerçekleştirilen Uluslararası Öğrenciler Tıp Konferansı’nda yaptığı bilimsel çalışmaları sunarak hem okulumuzu hem de ülkemizi başarıyla temsil etti. Sunumundan sonra, dünya genelinde tıp bilimini ve öğrencilerin tıp kariyeri ile ilgili hayallerini destekleyen bu derneğin Türkiye’de bir şubesini kurmakla görevlendirilen Melodi, okulumuz öğrencileri Deniz Göktepe, Diba Naji ve Zeynep Kılınç ile birlikte ülkemizde tıbbı ilerletme temelli çalışmalarına başladı. Türkiye’de tıp biliminin ve tıp öğrencilerinin ihtiyaçlarını belirleyerek hedeflerine ulaşmalarını sağlamayı amaçlayan yeni kurulan Asklepian Society Türkiye Derneği, tüm isteklilerin katılımına açık.