AQUAMASTERS YÜZME YARIŞLARINDAYDILAR 03.05.2019

Lise yüzme takımımız 3-5 Mayıs tarihleri arasında, Marmaris’te düzenlenen Uluslararası Aquamasters Yüzme Yarışlarına katıldı. Denizde yapılan bu yarışmalarda Aqua Youth kategorisinde yarışan erkek takımımız 4x500 bayrak, kız takımımız 4x500 bayrakta Işıkkent Eğitim Kampüsü takımı olarak yüzdüler. Öğrencilerimiz 5 Mayıs tarihinde 1.5 K (1500 metre) yarışlarına katıldılar. Yüzme öğretmenlerimiz de bu yarışlarda masterlar kategorisinde yarıştılar. Kalabalık bir organizasyonda okulumuzu temsil eden Bora Sunucu, Poyraz Yapalı, Ege Taşyakan, Barışta Can Harmancı, Nil Savran, Melisa Nielsen Yaşar, Lal Kılışlı, Ayyüce Baştürk, Paris Lal Kılıç’a hem performansları hem de güzel davranışları için teşekkür ediyoruz.

Aldığımız sonuçlar:

1.5 K 17-19 Yaş Kızlar birincisi Nil Savran