ADA’YA DESTEK İÇİN 500 KİPTAP SATILDI 22.04.2021

6. sınıf öğrencimiz Zeynep Şenocak MYP kişisel projesini sürdürülebilir kalkınma hedefi olan “Sağlıklı Bireyler” kapsamında hazırlayarak, çocuklar için “Ada’nın Elinden Tutalım” adlı bir öykü kitabı yazdı. SMA hastası Ada’ya destek olmak için öyküsünü kaleme alan Zeynep, Ada’nın yardım kampanyası kapsamında instagram canlı yayınına katılarak ona destek verdi. Canlı yayında 500 tane kitap satıldı. Kitapların geliri Ada’ya aktarılırken, kitaplar da köy okullarındaki çocuklara gönderilecek. Canlı yayına 10. sınıf öğrencimiz Ceylin Kubalı da bağlanarak destek verdi. Toplumsal duyarlılıkları ve sosyal sorumluluklarını yerine getirmedeki örnek tutumları nedeniyle her iki öğrencimizi de yürekten kutluyoruz. Işıkkent öğrencilerinin, öğretmenlerinin ve velilerinin gönderdikleri yorumlarla destek oldukları yayın herkesi duygulandırdı. Büyük Işıkkent ailemizle bir kez daha hep birlikte gurur duyduk.

@adanin.elinden.tut

adaninelindentut.com